Nu vänder det 

Äntligen börjar formen komma tillbaka och jag känner att alla nya skyttesaker börjar levererar ordentligt. Till helgen är det dags för träningsläger.

Gårdagens träning var den bästa på 3-4 månader. Det var inte bara känslan som var bra utan också resultatet. Jag sköt närmare 45 st inskjutningsskott innan jag började första delen av träningen. Första delen av träningen sköt jag 21,1 (två skott ska bli 21.1 eller högre ihop) detta ska göras 10 gånger. Det tog 48 skott, förra veckan tog det 74 skott (skäms). Efter detta tog jag 10 min paus och började sedan en match. Det är bara en 10-skottsserie som jag inte är nöjd med, men överlag är jag jättenöjd med resultatet 635.3.

Till helgen är det dags för träningsläger och om mindre än 2 veckor åker jag på årets första WC tävling i Förenade arabemiraten.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter