Träningsläger innan tävling 

Skönt att komma hem efter ett hårt och givande träningslägret i Sävsjö. Sista träningsläget innan årets första internationella tävling.

Fredag
Direkt på fredag morgon körde vi en riktig match och final. Den gick i grenen R4 (stående 10m). Det var första gången jag sköt R4 med nya permon, nya fjädern och en ny avtryckare. Hade lite problem med vart avtryckaren skulle sitta. Var inte jättenöjd med matchen och finalen så jag och min PT bestämde att vi skulle köra en match till. Då bytte vi tillbaka till den gamla avtryckaren och det blev lite bättre.

Efter en välbehövlig lunch så gick vi över till R9 (liggande 50m). Just för tillfället är det min absoluta favorit gren, kan vara att jag skjuter bäst där. Om det inte blåser eller är svinkallt förstås. Det var också först gången med nya permon och fjädern jag sköt R9. Det var absolut inga problem utan där sköt jag nästan världsrekord (dock utan vind).

Lördag
I lördags sköt vi en ny tävlingsmatch med final. Dom andra sköt liggande 10 med jag sköt stående 10m. Vi provade att sätta avtryckaren på ett annat ställe och denna gång gick det betydligt bättre och känslan var bra. Så nu är det bara att träna vidare för att nå toppform till tävlingen i Al Ain (Förenade Arabemiraten).

Efter lunchen körde jag återigen ett R9-pass. Och det gav samma utdelning resultatmässigt som dagen innan, även känslan var lika god. Så R9 känner jag att det sitter som det ska. Tänkte skjuta alla finalskott på tävlingen i Al Ain denna gång.

Söndag
Redan 9.15 hade vi provskott inför matchen och därefter hade vi direkt en final. Då hälften hade åkt hem eller vidare på tävling var det bara jag och Ellinor som sköt matchen. Både jag och Ellinor tyckte att det var jättejobbigt att skjuta pga dålig luft. Vi bet ihop och sköt en final ändå. Men direkt efter finalen valde jag att packade ihop mina saker för jag orkade inte träna mer.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter