Nyhetsbrev 

Har nu jobbat hemifrån i 3 veckor samtidigt som jag varit totalt isolerad. Det börjar bli fruktansvärt tråkigt att inte kunna åka iväg och träffa folk. Men är man i riskgruppen så är det så man måste göra. Oavsett om man tillhör en riskgrupp eller inte så måste alla tänka extra på om man verkligen måste göra vissa saker.

Våren har börjat titta fram ordentligt den senaste veckan och mer värme är påväg.

Har i veckan varit i Bankeryd och lagat bilens speciellanpassning. Det var en kedja som gick av för en månad sedan, men det tar tid när försäkringskassan ska ta beslut. Var också tvungen att byta min låsanordning till permobilen då den inte gick att justera in till den nya permon. Så nu måste jag prata med försäkringskassan igen, suck. Inte nog med det fick ett stenskott i framrutan påväg hem därifrån.

Då alla skyttetävlingar är inställda är det svårt att motivera sig att träna. Det är även svårt att fokusera och verkligen ge det lilla extra under träningspassen. Tanken är att hålla igång och träna en gång i veckan utöver träningslägerna. Vårt EM som skulle ha gått i sommar är flyttat till November så det får vi se framemot.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter