Fredag 

Då har man jobbat hemifrån i 4 veckor och jag saknar att prata med kollegor. Har kommit in i nya och bättre rutiner. Sover framför allt längre och bättre.

Vilket bra väder det varit i veckan, nästa sommar värme. Denna vecka har mamma varit hemma från jobbet för att inte riskera att dra hem någon skit från jobbet. Det är både skönt och kul när någon mer är hemma. Vi har plockat ramslök och gjort olja, pesto och kryddsmör av ramslöken. Det blev en hel del ramslök över som vi frös in. Mamma har även bakat två sorters bröd och kanelbullar med finskt utseende.

Jag har också tränat lite skytte i veckan. Just nu så är det svårt att hålla fokus under hela träningspasset. Det är inte så konstigt eftersom det inte finns någon tävling att se fram emot. Därför vände jag på upplägget denna gång och sköt matchen i början istället. Fick ihop en hygglig poäng trots en del fokus tapp.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter