Grattis 

Det händer väldigt lite för mig just nu så det blir inte speciellt mycket skrivande här på sidan. Jag har nu isolerat mig över 5 veckor och det är tråkigt att man inte har något att se framemot.

I förra veckan fyllde min underbara syster år, hela 30 bast. Det tråkiga var att vi inte kunde träffas och fira ordentligt. Men med dagens teknik hade vi en trevlig lunch över FaceTime med bubbel och rökt lax. Medans vi hade lunch kom mitt UberEat bud med två tårtbitar till Annie och Micke, så dom hade lite eftermiddagsfika.

På kvällen hade Micke bjudit in mig, mamma och pappa på video-middag vilket inte syrran visste om. Det blev en superbra överraskning. Vi gjorde samma tilltugg till champagnen och samma mat efteråt. Det var jättemysig och en toppendag, tyvärr vann syrran inget på travraden jag fixat.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter