Citronträd

Herregud vad mitt citronträd växer. 8 år har det gått sedan jag planterade en kärna. Det tar 10-15 år innan det kommer citroner, så det är bara att hålla ut och snällt vänta. Om man tar på bladen och luktar så kan man känna citrondoft. Av en avklippt gren som vi satte i vatten har vi fått en liten planta.

Igår var det skytteträning inplanerat och det gick så där. Det lilla extra fokuset finns inte riktigt där och då blir resultatet där efter. Men det är inte så konstigt att fokuset och motivation tryter eftersom det inte finns någon tävling förrän i november om inte det också flyttas. Men träningen igår gick ändå bättre än på länge och motivation steg en aning.

I veckan kommer jag försöka har R9 (50m liggande) ute premiär och nästa vecka är det dags för träningsläger igen, jippi

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter