Träning och krånglande hjärta 

Förra veckan vågade jag mig ner till stan och käka glass. Men jag hade stenkoll på om någon kom för nära.

Förra måndagskvällen åkte jag ner till hamnen och köpte glass, det var jättegott. Hade även tagit med mig en hemgjord räkmacka. Men från ingenstans började mitt hjärta slå hårdare och något snabbare än vanligt. Det höll på så till och från i 2 timmar. Så på morgonen dagen efter ringde jag till hjärtmottagningen och pratade med en sjuksköterska. Hon sa att det kunde vara så när man har hjärtsvikt*. Vilket jag har och medicineras för. Men hon skulle meddela läkaren och om han var orolig skulle han ringa. Men han ringde inte tillbaka. För mer info om hjärtsvikt, klicka här!

På kvällen började mitt hjärta slå hårt igen och höll på fram till 5 på morgonen, så jag ringde igen. Då sa sköterskan att jag skulle besöka jouren för att fånga hjärtslagen på EKG om det började igen. Men det gjorde aldrig det. Jag började då att ta kvällstabletterna tidigare och det verkar hjälpa.

Jag tränade även R9 (50m liggande) i förra veckan. Det gick helt okej men jag behöver verkligen träna på att ”hålla av” (sikta mot vinden). I grundomgångarna har jag tid att vänta på rätt vind men i finalerna hinner man inte det så då måste man veta hur man ska göra.

Detta är något jag lägger nästan all fokus på nu under sommarträningen. Så på träningslägret denna helg blir det mycket vindträning.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter