Semester 

Igår åkte syrran vidare ner till Falkenberg efter att hon varit här i 10 dagar. Vi har bla firat hennes födelsedag i efterskott.

Förra fredagen kom syrran och Micke ner från Stockholm för att vara här i 10 dagar och sedan fortsätta ner till Falkenberg. Det första tre dagarna satt hon och Micke i  karantän på Torsö för att vara på säkra sidan. Sedan anlände vi på måndagen med paket för att gratta syrran som fyllde 30 i Maj. Jag hade köpt många paket för det tyckte jag att hon var värd. Det blev ett uppläggningsfat, glasunderlägg, krämer från Rituals och en exklusiv champagne. 

På tisdagen hade jag och syrran bestämt, sedan tidigare, att vi skulle bjuda mamma på en heldag med frukost/brunch och trerättersmiddag. Frukosten bestod av mimosa (apelsinjuice och champagne), äggröra, nattjästa frallor, smoothie bowl, müsli, fröknäckebröd, olika sorters ostar, tryffelsalami och lufttorkad skinka. Allt var hur gott som helst. Senare på dagen serverade vi en toast Skagen med riven pepparrot. Till huvudrätt blev det helgrillad oxfilé från Dillö med grillade grönsaker och vitlöksrostad färskpotatis. Middagen avslutades med en mini chokladpaj med chokladkräm och vispad grädde. Till förrätten och huvudeträtten hade vi matchande vin. Gissa om vi var mätta när vi gick och la oss. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter