Ledigheten är slut och nu börjar träningen igen

Då har man redan jobbat en vecka. Jag fortsätter att följa rekommendationerna och jobbar hemifrån. Har haft en riktigt bra sommar trots covid-19.

Under våren har jag jobbat hemifrån och så blir det nog resten av året också. Eftersom jag gjort det ett tag så har det blivit en ny rutin. Då kan jag styra träningen och arbetet bättre, men det gäller att ha disciplin så man inte glömmer något.

I sommar har jag spenderat mycket tid ute vid stugan på Torsö. Där har vi faktiskt kunnat träffa lite folk men med stor försiktighet och rätt avstånd. Har även varit ute några gånger med båten och haft det super skönt. Tycker det är kul och härligt att åka båt.

Igår var jag ute och tränade R9 (50m liggande) för första gången på 3 månader. Hade inga större förväntningar på formen men det gick riktigt bra. Det var jätte roligt att träna, men det var jobbigt.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter