Höstens första träningsläger

I helgen var jag på höstens första träningsläger i Sävsjö. Vi provade olika analysverktyg för att på så sätt bli bättre mentalt förberedd under tävlingar. 

I fredags provade vi olika mätinstrument som satt på olika ställen på kroppen. Dessa instrument mätte bla puls, andning, hjärnvågor och ökad kroppsvärme. Med hjälp av svaren från dessa kunde vi utläsa när man hade störst stresspåslag.

På lördagen provade vi mätinstrumenten när vi sköt. Vi skulle skjuta under press från förbundskaptenen där hon störde oss på olika sätt. Efteråt analyserade vi alla värden. Det var riktigt intressant och roligt att se hur mycket som händer med kroppen i pressade lägen. Sköt 106,7. 

Han även med lite R9 (Liggande 50m), sköt två matcher. Det kändes helt okej, inget mer. Nästa träningsläger fortsätter vi med analysverktygen (om 4 veckor)

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter