Träningsläger

I helgen var jag på träningsläger med delar av landslaget. Det är skönt att komma ifrån vardagen lite och träna med andra. Vi fick vara med och skjuta några matcher med friska juniorlandslaget.

Jag passade på att träna R9 (50m liggande) eftersom det är väldigt kallt att träna ute just nu. Jag sköt riktigt bra så det var skönt att veta att tekniken verkligen sitter. Det var så bra att jag slog världsrekordet med nästa 5 poäng, dock var det utan någon vind med det är ändå en fingervisning i rätt riktning.

Det blev även en del R4 (10m stående) träning. Har inte tränat den grenen på ca 2 månader och börjar med att skjuta match ihop med friska juniorlandslaget. Bara att gilla läget. Jag klarade att hålla ihop hela matchen och vann överlägset. Efter matchen skulle vi skjuta två finaler, i en av dessa finaler lyckades jag skjuta en 0,0:a. Det har aldrig hänt förut men risken har alltid funnits. På matchen dagen efter lyckades jag också skjuta en 0,0:a igen, skit också. Så efter det ändrade jag lite på vinken på handtaget så risken är betydligt mindre att det händer igen.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter