Träningsläger i en iskall skyttehall

I helgen var jag på årets första träningsläger. Det gick bättre än vad jag hade trott, då jag inte har tränat varken på R9 (50 meter liggande) eller R4 (10 meter stående) sedan förra lägret som var i december.

I fredags var det fri träning på R9 och det gick relativt bra, inte det bästa jag har gjort men absolut inte det sämsta heller. Känslan var god och jag var fokuserad stora delar av träningen.

I lördagsmorse hade vi en gemensam mindfulness övning. Efter det och åkt vi till skjutbanan och hade en tävling mot varandra i R4. I grundomgången sköt jag men helt okej, men i själva finalen sköt jag bedrövligt dåligt. Usch! Så kallt även fast vi är inne.

I söndags ville jag ha det revansch mot mig själv så jag sköt en R4-match igen och denna gång sköt jag riktigt bra. Jag kände att jag var ordentligt fokuserad under hela matchen. Fast jag sköt två skitskott, men jag är jättenöjd ändå.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter