Snart tävling 

I helgen var det sista träningslägret inför tävlingen i Serbien nästa vecka. Jag känner att formen är på topp och jag är supertaggad för tävling. Har ju inte tävlat på över ett halvt år. Jag tycker att det mentala har blivit bättre samt att jag även blivit starkare i finalerna.

På träningslägret sköt jag R5 (liggande 10m) match mot resultaten i Lima. Jag startade match strålande  med att levererade höga poäng, men tappade lite fokus efter 20 skott. Efter några dåliga skott så återtog jag fokuset igen och sköt exemplariskt. Tyvärr kroknade jag lite på slutet. Jag är riktigt nöjd med resultatet 636,3, vilket tog mig till final som 3:a. I finalens första 5 sköt jag tyvärr en 9:a, så skotten därpå tappade jag lite fokus. Men efter 10:e skott lossnade det och jag började skjuta höga poäng så jag slutade på en andraplats. Både grundomgång och final resultaten var inofficiella personbästa på tävling, vilket är en fingervisning på att jag är i form. OBS! Series 1P = Provskott!!!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter