Status uppdatering 

Har under de senaste dagarna tränat för fullt på alla min grenar. Kan väl konstatera att det inte riktigt har gått som jag velat, men man kan ju inte skjuta superresultat varje gång även om jag vill. Jag känner ändå att jag har läget under kontroll, så det är inget att hetsa upp sig eller grubbla för mycket över. När fokuset är på topp och jag gör rätt i tekniken så kommer resultaten också. 

Här i den paralympiska byn är det Corona säkert, med riktigt hårda krav på munskydd. Som tur är så gick min dispens att skippa munskydd igenom, men det var på håret att det gick. Så jag får ha visir istället, vilket är jätteskönt, med tanke på mina dåliga lungor. 

Själva byn är som ett mini samhälle. Här finns en gigantisk matsal, likt en foodcourt. Sjukhus, gym och spelhall finns också. Sen är det typ 20 höghus med ca 10-12 våningar, med vägar och parker. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter