Ersättningstävling

I onsdags skulle jag ha varit på 3-dagars tävling i Sävsjö, men tyvärr blev den inställd strax innan jul. Då bestämde de danska paraskyttelandslaget att ha en onlinetävling, där jag och två norska skyttar blev inbjudna. Så nu i helgen (7-9 jan) hade vi tävlingen. 

I fredags gick det trögt under hela matchen. Det berodde mest på att jag inte har tränat något sen jag fick reda på att Swedish cup blev inställt. Vilket resulterar i att jag slarvar och är ofokuserad. Jag vann  på 631,7. Efter tävlingen ändrad jag och min PT på avtryckaren för att få en bättre känsla när jag avfyrar.

Inför lördagens tävling var jag taggad för att skjuta mycket bättre. Men tyvärr började jag urkasst och sköt en bra bit under min kapacitet. Men resterande 50 skott kändes helt okej och ändringen på avtryckaren kändes betydligt bättre. Även fast resultatet blev sämre (630,8) än dagen innan, lyckades jag ändå vinna med 0,2 poäng. Ibland ska man ha tur.

Så i morse var jag revansch sugen att gör ett bra resultat. Det lyckades jag också med för jag sköt riktigt bra och jag var ordentligt fokuserad på nästan alla skott. Ruskigt vilka bra provskotten, vilket inbringade ett lugn i hela kroppen inför matchen. Jag kände att jag kunde skjuta på den nivån som jag vill så med mycket träning kommer detta år blir roligt. 635,6 blev en storseger.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter