Årets första träningsläger 

I helgen var jag på träningsläger i Sävsjö. Vi åkte som vanligt ner till Vrigstad på torsdagskvällen, där bor vi alltid på Vrigstads värdshus. Det är ett underbart hotell med supertrevlig personal och det har blivit som ett andra hem.

I fredags och det vi ner till Monard (utanför Ängelholm) för att beställa en ny skyttejacka. Den gamla jackan har nämligen blivit för liten.

I lördags och söndags tränade jag bara på R5 (liggande 10m) för det är där jag lägger grundträningen inför de andra grenarna. Sen är det snart EM, där det bara är 10m tävlingar. Jag sköt några träningsmatcher för att göra träningen så tävlingslikt som möjligt och jag måste säga att min lägsta nivå var höjts ordentligt. Jag sköt topp 3 bästa träningsmatchen, 638,2.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter