Årets manliga idrottare

I fredags var jag på Parasportgalan, där jag var nominerad till två priser ”Årets manliga idrottare” och ”Årets förebild”. Det är allt kul med galor speciellt när man är nominerad och vinner. Jag vann nämligen priset ”Årets manliga idrottare” för mitt paralympiska guld från Tokyo. Det hade varit extra coolt att vinna priset ”Årets förebild” också, det är ju ett pris där man inte bedömer en presentation utan hur man är som person.

Själva galan var mysig, tyvärr kunde inte pappa vara med då han var väldigt förkyld. Så han fick följa galan på nätet istället. Men jag och mamma har i alla fall på plats eftersom jag var nominerad. Först var det lite mingel med mousserande dryck, sedan fick alla sätter sig på sina respektive platser då själva galan skulle sändas online. Efter sändningen kom huvudrätten in, tyvärr hann den att bli lite kall då jag blev intervjuad för priset ”Årets manliga idrottare”. Efter intervjuerna kom det fram en liten kille och frågade om han fick ta bild med mig, det vara jättekul.

När desserten vår uppäten rullade jag bort till Per Skoglund som var konferencier för galan. Per Skoglund är journalist på TV4 och programledare inom travsporten. Både jag och Skoglund har ett intresse för mat och trav så det var extra kul att prata med honom. När jag var uppe på scenen tidigare under kvällen blev jag lite intervjuad av Skoglund, då jag passade på att ställa en fråga till honom och med vem som skulle vinna Paralympiatravets final. Tråkigt nog kunde han inte svara fast det roliga var att han blev förvånad och frågan. Senare på kvällen fick jag dock ett svar vilket visar sig dagen efter vara fel.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter