WC-tävling i Frankrike 

Då var jag hemma efter årets första WC-tävling, jag är både nöjd och missnöjd med mina prestationer under tävlingen. Jag är framförallt nöjd med mitt silver men det var surt att inte lyckas ta en direktplats till Paralympics 2024

I den inledande grenen R4 (10m stående) hittade jag inte den där tävlingsglöden som jag brukar ha när det är tävling, vilket var första gången det hände. Detta resulterade en dålig prestation, då jag vet att jag kan mycket mer.

Jag hittade tävlingsglöden inför nästa gren, R9 (50m liggande) och efter en väl genomförd grundomgång med personbästa. Denna gång hade jag faktiskt tur med vädret, det var tillräckligt varmt och i stort sett ingen vind vilket var perfekta förhållanden för alla. Så jag visste att det skulle krävas en bra poäng för att ta sig till final. Med mitt personbästa på 624,1 gick jag till final med tredje bästa resultat. i finalen fortsatte jag i samma goda form som jag att i grundomgång och det resulterade i en andraplats. Tyvärr så var det bara i en som fick kvotplats till Paralympics 2024

Då jag så gärna vill tar en kvotplats till Paralympics och var så nära att göra det på R9. Var jag ute efter revansch tyvärr blev så inte fallet. Jag inledde R5 (10m liggande) lite knackigt men jag repade mig under matchen. Med bara 20 skott kvar, sköt jag min högsta 10-skottsserie på tävling och hade finalplatsen i min hand men tyvärr sköt jag ett fruktansvärt dåligt skott, tappade 10 placeringar och slutade tyvärr på en blek 15:e plats i stället.

Hemresan var en av de konstigaste reser när jag gjort. Det hela började med att åka 3 timmar i bil mitt i natten för att komma i god tid till flygplatsen. Efter en smidig incheckning hade vi tid att äta lite frukost innan det flyget skulle gå. När vi skulle gå ombord fick vi reda på att min permobil var för tung trots att vi hade det fått det bekräftat att det skulle fungera när vi bokade resan. Vi hade till och med byt från Göteborg till Köpenhamn för att det skulle fungera. Så vi var rasande när vi inte fick åka med, så vi fick tyvärr ta ett senare flyg fast till Stockholm i stället. Tyvärr så kom inte mina vapen och hjälpmedel fram. Det var permobilen, mamma och pappas väska som kom. Så vi fick anmäla mitt bagage bort. Vi kunde faktiskt boka om tåget så det var bra. Vi kom hem 2 timmar senare och då hade vi varit på resande fot i 20 timmar. Ska aldrig mer åka med AirFrance.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter