Trasig tavla 

Efter ett tiotal provskott gick min skyttetavla tråkigt nog sönder på träningen i tisdags. Tyvärr vet vi inte vad det är för fel, så det är svårt att fixa reservdelar och då extremt svårt att laga. Vi beslutade oss för att kolla efter en ny tavla, en Sius. Det är nämligen samma tavla som det är på alla stora internationella tävlingar. Tur att man har fått in lite sponsorpengar sen paralympiska guldet så det går att köpa en ny, vilket inte är billigt.

Den gamla tavlan här varit med ett tag så det är inte så konstigt att den till slut gav upp. Den har tagit emot väldigt många skott, vilket jag är tacksam för. Jag får tacka min arbetsplats FX Airguns för ”lånet”. Men nu är det tyvärr slut på den gamla eran och nu är det dags för en ny.

Tur att det var bra väder i fredags så man kunde träna ute och att det snart är träningsläger. Så man inte får så stort avbräck i träningen speciellt nu när det är nära till tävling.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter