God jul och gott nytt år

Först vill jag tacka för det gångna året och önska alla mina följare och sponsorer en riktigt god jul och gott nytt år.

Utmärkelser

Under året har jag fått många utmärkelser efter framgångarna i Paralympics i Tokyo. Jag fick bland annat sportspegeln priset på Idrottsgalan och blev utnämnd till årets manliga idrottare på Paragalan.

EM i Hamar, Norge

I mars var jag på mitt första EM och jag hade stora förväntningar att jag skulle prestera på topp. På första tävlingen som var R4 blev jag 4:a, vilket jag var sjukt besviken över. Men efter lite extra träning på R5 lyckades jag ta en medalj i form av ett brons.

Wc-tävlingen i Frankrike

På R9-tävlingen (50m liggande) i Frankrike sköt jag personbästa (624,1) var jag väldigt nära att ta en direkt plats till paralympics 2024, men tyvärr slutade jag på en 2:a plats. vilket jag är väldigt nöjd med.

Precis när vi skulle gå ombord på planet hem fick jag reda på att permobilen var för tung. Detta trots att vi hade fått bekräftat att det skulle funka. Så jag fick inte åker jag med utan åka ett plan senare.

VM i Förenade Arabemiraten

Jag hade stora förväntningar att jag skulle ta min första individuella VM medalj, men tyvärr slutade jag på en 4:e plats i R5. I kvalet på R5 sköt jag personbästa (636,6) vilket tog mig till final. Det har aldrig varit så höga poäng in i en final, som det var denna gång. De andra 2 tävlingarna som jag sköt innan R5 var riktigt dåliga, så jag tog 2 extra träningspass för att få tillbaka självförtroendet.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter