Årets första träningsläger

Helgen var jag på årets första träningsläger, vilket var superkul.

I helgen var jag på årets första träningsläger, vilket var superkul. Det var ett spännande och givande träningsläger på många plan.

Skyttemässigt för min del blev det många hårda pass och det var blandade resultat men för det mesta var det bra. Vi kom fram till en del saker som behöver justeras och tränas mer på.

Vi fick besök av en 12 årig kille som är väldigt intresserad av paraskytte och är duktig dessutom. Han kom nämligen fram till oss under Swedish cup och ville ta en idolbild. Så vi bjöd in honom till vårt träningsläger. Eftersom han bodde i Sävsjö så kommer han att vara med oss emellanåt på våra träningsläger.

Jag hade även ett sponsormöte inplanerat, vilket gick strålande. Så just nu väntar jag på ett sponsoravtal sen är vi i hamn.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter