Mycket skruvade på lägret 

Är precis hemkommen från ett riktigt bra och givande träningsläger i Sävsjö. Det är alltid kul med träningsläger och jag tycker att det är lättare att fokusera på träningspassen när jag är iväg.

I fredags sköt jag R9 (50m liggande) både på för och eftermiddagen. Det var kul att få skjuta R9 igen, då det inte fanns så mycket plats att skjuta R9 förra gången. Efter 200 skott var det skönt att få ta en paus och ladda batterierna med en välbehövlig lunch. På eftermiddagspasset sköt jag ”21.0” (En träningsform där 2 skott i rad ska bli 21,0). Man måste variera träningen lite för att det ska bara roligt att träna.

I lördags var det planerat att vi skulle försöka få ordning på R4 (10m stående). Jag har under lång tid haft problem med att få ner huvudet till siktet, vilket är en förutsättning för att kunna skjuta. Efter mycket skruvande och funderande kom vi till slut fram till en lösning som vi verkligen tror på. Jag provade att skjuta med den nya skjutställningen. Det kändes bra och framför allt mer avslappnat än vad det har varit tidigare.

Idag körde jag lite mer R9, eftersom det är svårt att skjuta det någon annanstans för tillfället då det är alldeles för kallt ute. Det gick riktigt bra vilket alltid är skönt att känna. Då vet man att man är på väg åt rätt håll och det blir roligare att träna vidare på samtliga grenar.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter