Träningsuppehåll

Denna vecka har jag varit träningsledig, då min tränare/laddare är på golfsemester. Det passade perfekt med en veckas träningsuppehåll, då jag ändå skulle till Stockholm på sponsoruppdrag.

I måndags åkte jag till Stockholm för att på tisdag morgon träffa permobil på deras huvudkontor i Kista. Permobil hade nämligen 6 kommunikationschefer från andra stora företag på sitt kontor. Så permobil ville att jag skulle närvara, låtas intervjuas inför alla cheferna och sedan träffa olika personer på permobil.

Jag var inte bara på sponsoruppdrag i veckan. Jag var lämligen på Sahlgrenska i onsdags för att träffa neuromuskulära teamet på årlig kontroll samt delta i en studie. Jag har inte varit på plats på några år då det varit Covid, utan det har blivit digitala träffar i stället. Men nu var det alltså dags att komma till Sahlgrenska. Det var lite nytt folk som jag fick träffa och dom var jättebra.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter