TV-inspelning 

Igår hade jag TV inspelning med ATG inför Paralympiatravet delfinal på Axevalla. Vi var hos stall Sofia Aronsson utanför Kvänum i Skaraborg. Det var ett otroligt fint stall och allt var väldigt rent. Vi möttes av väldigt trevlig personal och det kändes verkligen att dom tog hand om sina hästar. En av hästarna (Milles Tobin) tyckte att jag var intressant för han hade aldrig varit så lugn och nyfiken på någon främling innan.

Hästen Unico Broline som är med i inspelningen kommer att starta på Paralympiatravets delfinal (loppet startar 17.50) på Axevalla på lördag. Där även jag kommer att närvara och dela ut pris till vinnande ekipage. Reportaget om mig och Unico kommer att sändas på fredag 17.50 i TV4 och 11.45 i TV4 Nyhetsmorgon på lördag. Det kommer också att ligga på atgplay.se sen.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter