Äntligen träningsläger 

Äntligen är det dags för träningsläger, även denna gång är vi i Sävsjö. Planen var från början att vi skulle vara i Mariestad men tyvärr blev det inte så denna gång. Vi får försöka igen nästa år.

Lite tråkigt att det inte blev något träningsläger i Mariestad men nu är det lättare att fokusera på själva skyttet. Skyttet har inte gått speciellt bra under en period och jag tvivlat lite på mig själv. Men nu är jag äntligen på väg ur formsvackan och allt känns mycket bättre. Så under träningslägret kommer jag att höja kvaliteten och rikta ännu mer fokus på EM, som är om en månad.

En stor anledning till att jag presterar bättre och har lättare att fokusera när jag är på träningsläger än hemma är hotell Best Western Hotel Vrigstad. Deras gästvänlighet och service år strålande och jag rekommenderas starkt detta hotell för alla.

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

-