Träningsläger inför EM

I helgen var jag på träningsläger i Sävsjö. Det var ett bra tag sen som jag var på träningsläger. Har nämligen haft andra uppdrag inom parasporten, då vi haft träningsläger under våren. Så det var riktigt kul att komma iväg och träna på ett annat ställe än hemma i köket. Sen har vi dock varit i Sävsjö extremt många gånger så det känns nästa som hemma ändå. Speciellt när man känner alla som jobbar på Best Western Hotel Vrigstad.

Själva träningen gick riktigt bra med tanke på hur det har gått och känt under de senaste månaderna. Det känns verkligen som att jag är på väg ur min djupa formsvacka på R4 (stående 10m).

Provade även mitt nya Feinwerkbau 900, som är tanken att jag ska skjuta R5 (Liggande 10m) med. Jag kommer troligtvis att skjuta med två luftgevär, en i varje gren, detta för att inte behöva skruva om geväret mellan grenarna.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter