EM nästa vecka 

Just nu ligger jag och slipar på dom sista detaljerna inför EM i Rotterdam i nästa vecka. Det är bara luftgrenarna som är med på EM programmet, vilket jag tycker är tråkigt. Jag vill skjuta alla grenar när jag är på tävling. Men man kan ju inte få allt. 

Jag känner att det finns mer att slipa på i R5 (Liggande 10m) medan i R4 (Stående 10m) är det mer dagsformen som blir den avgörande faktor. Tekniken tycker jag sitter i båda grenarna, fast jag är inte riktigt mentalt "redo" i R5. 

EM i Rotterdam 
Para-EM är ett multisportevenemang. Det kommer att arrangeras vart fjärde år och kommer alltid att hållas av en stor europeisk stad under året före de paralympiska spelen. 2023 kommer EM i tio olika parasporter att anordnas samtidigt, för allra första gången. Tävlingarna kommer att äga rum i Rotterdam, Nederländerna 8 - 20 augusti 2023, där skytte är 15 - 20 augusti. Vid evenemanget kommer 1 500 paralympiska idrottare från 45 olika europeiska länder att tävla om att bli Europamästare.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter