Träningsläger 

Jag inledde träningslägret i fredags med att skjuta ett jättepass på R9 (50 m liggande). Jag skulle skjuta undra inner-10 (10,3 eller bättre) och så få skott som möjligt. Det tog 174 skott. Efter en lunchpaus och individuella samtal med landslagscoachen, så sköt jag en match och final. Det helt okej kan jag tycka.

I lördagsförmiddag tränade jag på R4 (10 m stående). Jag och Pernilla (landslagscoach) tränade på att sätta i min hand i handtaget. Det är inte det lättaste att sätta i handen när geväret är laddat. Det var första gången jag och Pernilla testade R4 ihop. Det gick bättre än vad jag först trodde att det skulle göra. Det är bra att ha en backup plan i fall det skulle behövas när man är på tävling.

Efter lunch på lördagen bytte jag gren till R5 (10 m liggande). Jag inledde träningspasset med en vanlig match som totalt sett gick helt okej, men avslutningen var inte något vidare tyvärr. Efter den matchen sköt jag minuten. Där ska man skjuta 10 skott på en minut med ett resultat över 105,0. Efter 7 - 8 försök klarade jag det. 105,2 på 60 sek !!!

Under lördagen hade besök av två nybörjare som var mycket nyfikna på tips och idéer från oss. Det är alltid kul att dela med sig av sin kunskap. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter