R4-tävlingen gick skit

Under större delen av provskotten i grundomgången, vågade jag inte riktigt hålla mitt höga tempo som jag behöver för att skjuta bra. Det var inte förrän sista 10-skotten som jag lyckades med det. När match startade kom jag ur tempo och jag började tvekan. Jag vågade helt enkelt inte trycka av i rätt tid. Detta fick jag kämpa med under hela match. Men med mycket tur gick jag till final trotts ett bedrövligt resultat. Det var ett resultat jag inte var värd att gå till final med.

Efter det bedrövliga resultatet i grundomgången var jag sugen på revansch i finalen. Men tyvärr fick jag ingen revansch. Då det är betydligt mindre tid att sätt upp geväret och skjuta provskott i en final, är det lätt att bli stressad. Det är något jag vet om och jobbar. Det som också är svårt är att få geväret på rätt ställe under tidspress. Idag hände det att geväret inte satt perfekt, vilket det måste. Pga detta fick jag skjuta i en mer framåt lutad position. Det gick bra under provskott, men sen orkade jag inte skjuta samma höga tempo. Jag slutade tyvärr 8:a.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter