World Cup Indien 

I dag ska jag packa alla saker som ska med till Indien. För i morgonbitti åker jag till Landvetter för att ta flyget till Helsingfors för att senare byta till direktflyg till New Delhi. Det är åter dags för tävling och nya paralympiska kvotplatser står på spel.

R4

På lördag går första tävlingen och det blir R4 (Stående 10m). Det ska bli väldigt spännande då jag vet att jag kan skjuta riktigt jäkla. Men R4 är en mycket svår och jobbig gren både för mig och min laddare. R4 är också svår att veta formen på, då mitt funktionshinder kan variera tex hur mjuk jag är i nacken.

R9

Nästa gren på schemat är min favoritgren R9 (Liggande 50m). Även här är det svårt att bedöma formen. För på vinterhalvåret är det fysiskt omöjligt för mig att träna ute. Det blir även inte jättemånga träningspass inomhus häller, pga kylan. Likt R4 så vet jag att jag kan skjuta riktigt bra resultat.

R5

Sista grenen är R5 (Liggande 10m). Absolut den grenen som kräver högst resultat. Konkurrensen är stentuff, vi är alltid någonstans mellan 45–60 atleter som slåss om 8 finalplatser. Det krävs nästan personbästa för final.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter