R4-tävlingen

PET

I fredags hade jag PET (Pre Event Traning) på R4 (Stående 10m). Det gick helt okej, men hade tyvärr ont i vänster skinka. Resultatet hade väl mer att ge men själva känslan var bra. R4 är klart den absolut tuffaste grenen för hela Team Jönsson.

Kval

Med tanke på fredagens verk i vänster skinka så beslutade jag att ta en Alvedon i god tid innan lördagens R4 tävling. Detta för att kunna koncentrera sig till 100% på tävlingen. Det hjälpte så pass bra att jag inte av någon smärta alls. Jag började tävlingen riktigt bra, vilket alltid är skönt. Sedan gick det trögt och det var skitjobbigt både mentalt och fysiskt. Jag bet ihop och sköt vidare. De sista 20-skotten gick helt okej och jag gick till final som 6:a.

Final

Under provskott till finalen kom jag tyvärr inte riktigt in i pricken. Så jag fick skjuta lite på chans vilket inte är optimalt om man ska ta medalj och kvotplats till Paralympics. Tyvärr åkte jag ut ur finalen som 7:a av 48 st och missade kvotplatsen med 2 placeringar.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter