Wc-tävlingen i Indien 

R4-Tävlingen

Eftersom jag hade värk i vänster skinka redan dagen innan tävlingen, så beslutade jag att ta en Alvedon i god tid innan R4 tävlingens start. Detta för att kunna koncentrera sig till 100% på tävlingen. Det hjälpte så pass bra att jag inte kände någon smärta alls. Jag började tävlingen riktigt bra, vilket alltid är skönt. På mitten gick det riktigt trögt och det var skitjobbigt både mentalt och fysiskt. Men jag bet ihop och sköt vidare. De sista 20-skotten gick helt okej och jag gick till final som 6:a.

Under provskott i finalen kom jag tyvärr aldrig riktigt in i pricken. Så jag fick skjuta lite på chans vilket inte är optimalt om man ska ta medalj och en kvotplats till Paralympics. Tyvärr åkte jag ut ur finalen tidigt och missade kvotplatsen med 2 placeringar. Det blev en 7:e plats av 48 startande.

R9-Tävlingen

Efter 7:e platsen på R4 var det äntligen dags för min favoritgren R9 (Liggande 50m). Under de 2 träningsdagarna som fanns på R9 innan tävlingen testade jag vinden för att veta på vilka vindar jag inte kunde skjuta på.

På provskotten och under 40-skott höll jag till tävlingsplanen. Men tyvärr började jag tänka för mycket och var inte tillräckligt noggrann när jag siktade. Så jag sköt några dåliga 9:or och 10:orna var inte bra nog för att väga upp 9:orna. Jag missade final och därmed rök ännu en plats till Paralympics åt skogen. Det börjar kännas att kvotplatsen till paris glider mig ur händerna, men jag tänker inte vika mig förrän slaget om kvotplatserna är över.

R5-Tävlingen

Efter två nederlag var jag taggad och revanschsugen inför R5 (Liggande 10m). Då det är ruskigt många som ställer upp i R5 och kan skjuta extremt höga poäng. Visste jag att jag var tvungen att skjuta på min absolut yttersta nivå för att ta mig till final. Jag fick en bra start och hade en skön känsla inombords. Men den förvandlades snabbt till någon form av försiktighet och rädsla för att misslyckas så jag sköt en jättedålig serie. Men jag tog mig samman och sköt tre riktigt bra serier. Men tyvärr var min dåliga serie alldeles för dålig så det blev inte någon mer final för mig och ytterligare 2 kvotplatser försvann

Indien 

Indien är ett väldigt annorlunda land jämfört med vårat lilla land. För det första är det sjukt mycket folk över allt och dom stå väldigt nära också, vilket ibland är lite irriterade. Själva Indien är väldigt skitigt men det visste jag redan om men ändå blev man chockad kom dit. Det fanns inte speciellt många soptunnor och folk slängde skräpet lite överallt. Det som är mest annorlunda med Indien är ändå att kossor går fritt överallt. Man matar fåglar, apor och kossor istället för att ge mat till fattiga barnfamiljer som bor i korsningar. Sedan är det detta med trafiken. Eftersom det är mycket folk är det mycket trafiken. Detta är gående, cyklister, mopeder, bilar och bussar tillochmed häst och vagn samt en o annan ko. Alla samsas på vägen och extremtutar för allt.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter