Nu är vi igång med tävlingarna

Igår hade vi equipment control (besiktning av all utrustning) och det gick superbra. Dock har vi inte besiktat fjäderstödet då besiktnings apparaten i inte anländer förrän imorgon. Då har en tävling varit. Väldigt märkligt.

Idag hade jag PET (Pre event traning) på R4, det var riktigt spännande. Det var nämligen andra träning på R4 sedan Indien. Den första var igår. Under båda dessa dagar har R4 träningen gått riktigt bra. Så det ska bli roligt att tävla imorgon. Tävlingsstart 13.30. Följ gärna tävlingen, klicka här!!!

Har även skjutit en del R9 också under dessa dagar. Men det har gått ganska trögt, då jag har svårt att anpassa mig till vinden. I både teknik och mentalt. Men det ska vi nog lösa innan R9 tävlingen på tisdag.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter