R9-Tävling 

Idag var det dags för min 2:a tävling här på EM och näst sista kvotplatsen till Paris. Under träningspassen som jag har gjort, har jag haft det svårt med vinden. Det har även mina konkurrenter haft. Jag börjar förstå det nu. Har jag det svårt har många det.

Det var skönt att se att det inte var någon direkt vind idag. Under provskotten kändes allt riktigt bra och skotten satt perfekt, även vinden var till min fördel. Så jag blir uppriktigt rädd när jag efter 15 skott in i matchen får panik och börjar vänta på den perfekta vinden. Detta gör att jag tappar tekniken och sprider skotten över allt. Trots att jag tog hjälp och kändes det bättre var jag ur balans i huvudet. Jag slutade på en blygsam 21:a plats av 34:a. En placering jag helst vill glömma.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter